Friday, February 10, 2012

Ny beklædning til et af "æblerne"

Lidt nyt skal der jo til engang imellem, og da jeg har lavet en lille hækle-workshop til næste uges strikkecafe i Kirkegade, er det også på sin plads med et par nye ideer. Her blev det lidt nyt "tøj" til telefonen, næste gang er det vist Ipod´ens tur. Jeg har for snart længe siden syet en lille holder med en strop til halsen. Jeg valgte et cremefarvet skråbånd til strop, hvilket ikke var det mest fiffige farvevalg. Den er i hvert fald ikke cremefarvet længere, så det er på høje tid at få den udskiftet. 

Og så er jeg ellers ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til søndagens generalforsamling i Spindeforeningen. Det bliver hyggeligt, gør det - nøjagtigt som det plejer at være. Og dagen kommer til at gå frygeligt stærkt, så det gælder om at være godt forberedt, så der ikke skal bruges tid på en masse unødvendigt:-)

6 comments:

Tanja said...

Jeg glæder mig til tirsdag :) Det er godt nok noget flot garn du har brugt.

Karin Hørkilde said...

Tak Tanja - jeg mener at kunne huske, det er fra Garnstudio. En lagervare her hos mig:-)))) Og jeg glæder mig altså også rigtig meget til på tirsdag - det bliver så godt at se jer allesammen igen!

Mette G. said...

Jeg er glad for at se, at jeg ikke er den eneste, der har sin iPod om halsen. Mine unger var flade af grin, da de så mig med den første gang ;-)

Karin Hørkilde said...

Jamen Mette - det er da HAMRENDE genialt at gå med den om halsen. Jeg har da ikke en ekstra hånd at bære den i konstant. Og det er ikke alt mit tøj, der har lommer til en Ipod:-)

Mette G. said...

Jamen det er da netop, dét det er. Den falder ikke på gulvet eller noget og hænderne er fri til strik :-)

Tanja said...

Hejsa.

Jeg har vundet en blog award, som jeg har valgt at give videre til dig :)
Du kan læse mere om awarden her:
http://tanjas-verden.blogspot.com/2012/02/vinder-af-en-blog-award.html

Jeg håber du vil være med til at give awarden videre så vi i fællesskab kan gøre mere
opmærksom på de blogge der ikke har så mange faste læsere endnu...

God weekend til dig.

Venlig hilsen

Tanja / http://tanjas-verden.blogspot.com/