Sunday, November 30, 2014

1. søndag i advent

Eeeeeeeendelig blev det 1. søndag i advent!! Jeg elsker den søde juletid og har altid gjort det; men i år er der ligesom bare noget særligt over det. Måske skyldes det, at jeg føler, jeg er i god tid. Måske skyldes det, at jeg har lavet en lidt særlig gave til Mor (mere om det i næste indlæg); men især skyldes det, at jeg har fået en helt særlig adventskalender fra en helt særlig kvinde i år. En kvinde, som jeg føler, jeg kender så godt på trods af, at jeg endnu har tilgode at møde hende i "det virkelige liv". En kvinde, som deler mange af de samme interesser som jeg. En kvinde, som jeg har lært at kende via det pragtfulde, virtuelle rum Instagram. En kvinde, som jeg har fået små, kærlige, uventede gaver fra og som jeg har sendt små, kærlige uventede gaver til.

Kvinden hedder Jeanette. Jeanette har spundet garn! Jeanette har spundet garn til mig!! Det smukkeste garn, jeg nogensinde har set, er mit. Tusind tak kæreste - jeg ved godt, hvad det skal bruges til......det vidste jeg straks!!

Min 1. søndag i advent er helt igennem perfekt - det håber jeg, din også er.


2 comments:

Jeanette Hegaard Hansen said...

Åhr du er så sød Karin. Jeg har været SÅ spændt på hvilken pakke du ville vælge først. Tænkte at du absolut valge den der bestod af 3, for det ville jeg nok have gjort😜.
Glæder mig til at at se hvad du får ud af garnet. Hjertelig god søndag til dig herfra 💚

Karin Hørkilde said...

Det er DIG, der er sød Jeanette. De 3 gaver gemmer jeg til sidst!! Og der går ikke ret lang tid, før du ser, hvad garnet skal bruges til. Jeg er SINDSSYGT glad for det....og for dig<3