Monday, November 24, 2014

Jule-travlhed

Jeg har i den senere tid arbejdet målrettet henimod færdiggørelse af diverse julegaver. Mine anstrengelser har båret frugt, og bunken af færdige gaver, der blot mangler vask og indpakning, vokser støt! 

Forleden drog jeg det halve Esbjerg rundt i jagten på nogen små guld-ringe til et endnu lidt tid endnu hemmeligt projekt (modtageren læser nemlig med herude!!) Ringene fandt jeg aldrig......til gengæld "kom jeg til" at købe stof til en ulden poncho og 2 kjoler!!!!!!! Ponchoen ER færdig - kjolerne syr jeg imorgen! Og ja - der kommer billeder, medmindre kjolerne da bliver totalt mislykkede - og hvorfor skulle de dog det?

Idag drog jeg så til Kolding, nærmere betegnet Panduro Hobby, for at erhverve de famøse guldringe. Det lykkedes...hrrmmmm - men det var jo ikke det eneste, jeg fik med hjem, som det ses på den fyldte bærepose. Men pyt - det er jo gode ting, jeg har fået med hjem!

Desuden har dagen budt på frokost på Jensens Bøfhus med en tidligere kollega samt gløgg og æbleskiver hjemme hos ham bagefter, så det har været en PERFEKT mandag.

Og vi har allerede mange tilmeldte til Flittiglises Nørklecafe næste tirsdag med overskriften Julepynt, så jeg har så absolut INTET at klage over. Og sidder du lige nu og tænker, at du også gerne vil deltage i Nørklecafeen i Vejers, så gå ind på vores hjemmeside www.flittiglise.dk og læs mere under Kurser/arrangementer


2 comments:

Tina said...

Dejligt at give hjemmelavede gaver. Og sikke da en skam der er så langt til Vejers...

Karin Hørkilde said...

Det er SÅ skønt at give og få hjemmelavede gaver Tina. Det er (naturligvis) kun de specielt udvalgte, der får hjemmelavede gaver - de, der virkelig sætter pris på sådan en gave. Alle de øvrige må nøjes med noget købt!