Saturday, March 17, 2007

Weekend-aktiviteter

Når man har en væv stående i stuen og vel og mærke også bruger den(!), ophober der sig tit mængder af diverse ting og sager, som man liiiiiiiiige skal bruge af og til. F.eks. pinde. Man bruger mange pinde, når væven bommes og efterhånden som man væver, skal der også bruges mange pinde på stof-bommen. Hidtil har disse pinde ligget i en stor bunke på gulvet bag væven, og det er da sådan set gået fint nok med at skubbe dem tilside med støvsugeren, når man syntes, nullermændene var ved at udvikle sig til faretruende store vindhekse. Men nu fik jeg sådan lige pludselig en ide til alternativ opbevaring, og denne ide ses her ført ud i livet. Væve-tilbehørs-ophænget er syet i ren hør fra Ikea - købt for nogen år siden på en FED shoppetur sammen med min søster....... Og ingen stof-ting her i huset uden en smule maskin-broderi (man bør vel vise, hvad firmaet formår?) - derfor det broderede skilt "midt på maven". Det har været nemt at lave, og eftersom der lige var ledig vægplads ved siden af væven, har der ikke været noget andet, der måtte vige pladsen. Dejligt at få udført sådanne konstruktive projekter.
Ellers byder weekenden så absolut på ophold indendørs, vejret er ekstremt omskifteligt, og jeg gider ikke ud i det for at være helt ærlig. Og så er det jo betryggende, at man har masser af igangværende projekter at fordrive tiden med. Desuden er der jo håndarbejdsmesse i Vissenbjerg her i weekenden, jeg har næsten besluttet mig for at besøge den imorgen....... Så giv agt, Birthe og alle andre med interessante stande (og jeg har IKKE indkøbsstop, skulle jeg lige hilse og sige!!)

1 comment:

Sus said...

Du kan glæde dig, messen er dejlig, Connie og jeg var der 4 meget korte timer i går, og jeg kommer igen i morgen med mor og svigermor, så måske vi ses, der er meget at kikke på