Thursday, July 12, 2007

Jeg skal på udflugt imorgen.....

og nej, hvor jeg glæder mig. Jeg skal op og besøge denne søde kvinde, som tilmed også er en meget dygtig og kreativ keramiker. Jeg mødte Cathrine til uldfestivalen i Saltum, hvor vi stod side om side med vores stande. Vi faldt naturligvis i snak, og hun fortalte bl.a., at hun har silkehøns. Det håber jeg så også at få om ca. 3 uger - imorgen drager jeg i hvert fald nordpå for at hente æg, som skal ligge under min skrukhøne. Og så skal jeg selvfølgelig også snuuuuuse lidt i Cathrines butik og forhåbentlig brænde en MASSE penge af på skøn keramik. Jeg har i forvejen noget forskelligt stående/hængende rundt omkring; men man kan kun have for lidt keramik i huset!!!!!!

Dette er een af Cathrines skønne høns - er hun ikke pragtfuld?2 comments:

Dorthe said...

Jo det er skønne høns - bare hun dog ville lave flere får :-)

Skulle din vej passe her forbi, så er der altid noget varmt på kanden. Du kender telefonnummeret :-)

Kh
Dorthe

Karin Hørkilde Jensen said...

Tak Dorthe - det lyder godt. Men jeg nåede det ikke lige idag - jeg kom afsted fra Saltum kl. 14, og spørg liiiiige, om der var TOTAL kø-dannelse allerede omkring Hedensted?????? Pyhhhh, jeg skyndte mig at tage den første afkørsel og tog hovedvejene over Billund og Grindsted for overhovedet at nå hjem idag... Men jeg kommer forbi en anden gang, det lover jeg.
Cathrine er FANTASTISK til at tegne dyr!! Hun laver en masse relieffer, store som små, hvorpå der er tegnet alle mulige dyr. Osse får, som er rigtig søde!!