Saturday, October 6, 2007

En herlig dag i Ølufvad.

Vel hjemme efter en rigtig hyggelig dag i Ølufvad, vil jeg da lige bringe et par billeder fra dagen, så alle de ikke-deltagende kan se, hvordan rokkene (og håndtenene) snurrede:


Birthe havde (primært på grund af pladsmangel i bilen) medbragt et par af hendes helt vidunderlige håndtene - her står hun og koncentrerer sig ret kraftigt.........men det ER altså også bomuldsfibre, der arbejdes med, så der er ikke plads til nogen slinger i valsen. Et forsøg med at køre fibrene en tur igennem kartemaskinen viste sig at falde rigtig godt ud - fibrene var i hvert fald en hel del nemmere at arbejde med efter sådan en tur.


Suzanne sad også og holdt tungen meget, meget lige i munden - her laves der nemlig navajo-tvinding....... men af den mere avancerede slags. Det er nemlig en alt-i-alt 5-trådet navajo-tvinding, der udføres. Ved hjælp af 3 tråde, hvor der navajo-hækles med den ene tråd og de 2 øvrige løber med ved siden af. Den slags kræver virkelig koncentration!!

Karin og Jette havde også godt gang i rokkene - det er en fornøjelse, at folk gerne kører MEGET langt for at deltage i vores hyggelige dag.

Jeg vil gerne sige tak til alle, der deltog i Spindetræffet på Ølufvad Gl. Skole. Tak for de hyggelige timer, tak for alle de smukke ting I havde med at vise frem og ikke mindst tak til mine 2 med-arrangører, der sørgede så smukt for, at vi ikke på noget tidspunkt manglede forplejning!

2 comments:

strikkeforsker said...

Øj hvor ser det spændende ud.

Et hjertesuk fra en uden bil, hvorfor skal alle rokketræf være laaaaangt ude på landet? snøøøøøft snøøøøøft

Karin Hørkilde Jensen said...

Hmmmmmm, aner det faktisk ikke. Men det KAN jo lade sig gøre at få kørelejlighed - eller at blive hentet ved toget....

Og det VAR en rigtig spændende og god dag, hvor der blev snakket, grinet og hygget samt spundet en hel masse. Og mange drog hjem med nye ideer til kommende projekter - slet ikke så ringe endda.