Monday, October 22, 2007

Håndspundet garn med glidende farveovergange

Garnet herover er jeg netop blevet færdig med at spinde på min lækre Kromski-rok. Det er 2-trådet og løbelængden er ca. 3800 m/kg. Der er ialt 220 g og ulden er falklandfibre. Jeg har indfarvet ulden før spinding, og farven er faktisk den samme hele vejen igennem, blot brugt i forskellige koncentrationer. Dette er bare een af de mange muligheder man har for at lege med glidende overgange, og det er fantastisk morsomt.

Jeg regner med at bruge garnet til et sjal/stola af en art.............. hmmmmmm det skal jeg vist lige tænke lidt nærmere over.

Iøvrigt står der så lige nu fibre og snurrer på kogepladen på terrassen samt i ovnen i kælderen. Det er Bente, der er kommet i forlegenhed for spindefibre, og det kan vi jo ikke ha´!! Så jeg gik fluks igang med at blande farver. Håber resultatet bliver tilfredsstillende.

3 comments:

Bloggspinner said...

Så lekkert - og falklandfibre er jo bare nydelig å spinne.

Birthe said...

Karin, det er bare så smukt! Det må jeg også prøve.. Er de to tråde spundet ens, altså med ens farveforløb? Og hvor mange gradueringer har du i garnet? Ikke at jeg ligefrem vil kopiere, men når det nu er så smukt får man jo gevaldig lyst til det.. ;-)
Knus, birthe

Mette H. said...

Smukt garn. Kunne man høre lidt om metoden ?

MANGLER BENTE fibre ????? Tror du på det ?