Sunday, October 14, 2007

I skoven efter svampe.

Øverst et billede af, hvad jeg HÅBER er farvesvampe, slørhatte for at være lidt mere eksakt. De står lige nu og snurrer på kogepladen på terrassen, så jeg er godt nok spændt på, om vandet er orangefarvet/rødligt, når jeg letter på låget næste gang. Hmmmmm, som Søren sagde, så lærer jeg jo også noget af det, hvis det IKKE er de eftertragtede svampe. Og det har han da så evigt ret i. Men jeg VILLE nu gerne finde dem og lære dem at kende, så jeg ikke er i tvivl næste gang.


Det blev også til nogen af de spiselige, mums!!

Og så er der noget, der lurer i min hals, øv. Den er øm, mit hoved er mere end ømt, og på arbejde idag fik jeg lige et par feber-ture. Øv, øv og 3 gange øv, og jeg har bare IKKE tid til at være syg, for jeg har så mange ting, jeg skal nå at være færdig med inden for overskuelig fremtid. Så jeg spiser piller, drikker romgroggs og håber det bedste!

3 comments:

strikkeforsker said...

Sikken en fangst og så er det spændende, om det er de rigtige farvesvampe.

Connie said...

God bedring - det er så træls at være syg når man nu ikke har tid.

Pøj pøj med svampejagten - er spændt på om du fandt de rigtige svampe.

Birthe said...

Hej Karin.
Tillykke! Du har fundet cinnoberbladet slørhat (cortinarius semisanguineus). Hvis du finder mange kan du med fordel dele dem i hat, der farver rødt, og stok der farver gult/orange..