Thursday, January 24, 2008

Cobblestone, håndspundet garn og røverkøb!

Så blev Sørens Cobblestone endelig tør. Efter strik blev den smidt en tur i vaskemaskinen, for det første var den ret slatten i det, en uld og silkeblanding bliver ikke just jævn af at blive strikket af mig! For det andet var den lidt for lang på ærmerne. Og jeg er jo ikke så bange af mig, så der røg ind ved 50 grader finvask. Gulp, jeg sank godt nok lige en ekstra gang, da jeg hev den ud af maskinen igen. Jeg havde en del uro, må jeg indrømme, for godt nok tog det ikke særlig lang tid at strikke den; men håndstrikket ER den jo immervæk. Jeg plejer altid at maskinstrikke og derefter valke, og det er jeg altså ikke særlig øm overfor. Men en håndstrikket trøje må altså godt velblive at være trøje og ikke transformeret om til en taske el. lign. Men......alt gik godt, og den passer ham på en prik. Dejlig fast og jævn i det er den også blevet, så det gik jo altsammen. (Men næste gang vasker jeg altså max. ved 40 grader!!!!!!!!!)


Her ses fibrene fra forrige indlæg transformeret om til garn. Det ser ret kulørt ud, og det er det da også nogen steder; men der ER også hvide passager imellem - akkurat som jeg havde forestillet mig, der skulle være. Nu er jeg så igang med at spinde nogen ufarvede fibre af samme kvalitet, nemlig en merino-silke-blanding.
Endelig kan jeg så godt afsløre, at jeg har fået designet et logo til mit firma, det er denne geniale kvinde, der står bag designet. Og bare rolig, I skal nok snart få det at se!! Men jeg syntes altså lige, det skulle fejres en smule. Og hvad er så mere nærliggende end at kigge forbi en GENIAL sko-forretning, der tilfældigvis lige havde disse smukke støvler stående på hylden? Og så var de endda sat på tilbud, 30% det kan vi da bruge til noget. Og til de, der ligesom jeg er VILDE med Bubetti, kan jeg da afsløre, at der til foråret kommer nogen limegrønne sko på gaden. Gæt, hvem der skal have fingre i sådan et par???????????

3 comments:

Svit said...

Gæt, hvem der skal have fingre i sådan et par???????????
Arrh Karin - det må vist være fødderne? :-)
Ellers nogle flotte ting du laver - helt som sædvanlig!

Anne said...

Hvis du er til limegrøn, var dette måske noget? :-)

http://www.e-lacrosse.dk/product_detail.asp?rid=231#

Hvor laver du nogle kønne ting.

Karin Hørkilde Jensen said...

Tak skal du have Anne. Og de støvler er godt nok bare FEDE. Jeg vil overveje at sende bud efter dem. Tak for linket!