Tuesday, January 6, 2009

Grebet!!!!!

Jeg er grebet!!!!!!! Helt og aldeles. Jeg er faktisk solgt til stanglakrids - tænk, at jeg ikke har kastet mig ud i et Möbius-projekt noget før. Det er simpelthen et skønt strikketøj at sidde med, mit garnvalg tror jeg vil vise sig at være helt ok, og selvom der rent faktisk er knap 400 m på pinden, føles det ikke spor uoverskueligt. Jeg nåede da 2 omgange, inden jeg skulle afsted på arbejde imorges kl. 4.30!! Så hvis du ikke allerede HAR strikket en Möbius, vil jeg kraftigt anbefale dig at gå igang. Det er herre-sjovt;-))

5 comments:

Anonymous said...

jeg har opskriften på en møbius liggende, vil så gerne i gang, men er der noget med en laaangt rundpind?

Susanne Pedersen said...

Ja, det var jo det jeg sagde Karin:-)
Hvorfor tror du ellers jeg har strikket fem stk, he-he:-) Og har nr seks på pindene:-)
Det ser rigtig godt ud, det du har strikket. Glæder mig til at se det "in real" til generalforsamlingen.

Karin Hørkilde Jensen said...

Anne - jep, det er ganske rigtigt noget med en lang rundpind. Jeg strikker på en på 100 cm.

Susanne - ha, du har fuldkommen ret. Og jeg skal skam nok nå at blive færdig til GF, det går faktisk rimeligt stærkt trods de mange masker;-)

Karen-Ditte said...

Jeg har lavet mobius for mange år siden, det var vist en opskrift fra Håndarbejdets Fremme. Jeg tror ikke jeg har den mere. Hvor har du støvet din op henne?

Karin Hørkilde Jensen said...

Karen-Ditte - det er faktisk Susanne fra Bovrup, der har lavet den meget instruktive opskrift. Og det er meningen, den skal ligge som en workshop i Spindeforeningen i februar, hvor vi bl.a. skal spinde 1-trådet garn.