Friday, January 23, 2009

Sikken en morgen

Jeg stod op, da Søren tog afsted og var lige ude på en lille løbetur. Det er efterhånden længe siden, så det var NOGET anstrengende. Vel hjemme skyndte jeg mig i bad - der skulle nemlig komme en TDC-mand forbi mellem 7.30 og 12 for at installere bredbånd. Og jeg vil helst være i tøjet, når der sådan kommer gæster;-))
Der dukkede dog ikke lige nogen op fra morgenstunden, så jeg besluttede mig for at prøve en ny variant af havregrød. Nemlig en luksusudgave med kanelsukker, rosiner, nødder og kokos på. Opskriften finder du på denne blog, og jeg kan VARMT anbefale grøden. Den smagte simpelthen pragtfuldt. Æblerne tog jeg så i glasset - jeg pressede 2 æbler med et seriøst stykke ingefær, mums!!!!!!! Og en kop kaffe fornægter sig jo heller ikke - og slet ikke på denne tid af dagen.
Derefter kastede jeg mig over bagningen - det blev til franskbrød, grovboller og rugbrød. Da TDC-manden dukkede op ved 11-tiden, snusede han da også bare ind og sagde: "Ihhhhh, hvor der dufter dejligt her!" Behøver jeg sige, han fik en pose boller med hjem til eftermiddagskaffen?