Sunday, March 15, 2009

Jeg er her endnu!!

Ovenpå en god gedigen omgang halsbetændelse er det nu rart at have en friweekend med tid til at lave noget sjovt. Der er sket en hel del siden jeg sidst bloggede, bl.a. generalforsamling i Spindeforeningen og spindetræf i Rinkenæs. Denne weekend er der håndarbejdsmesse i Vissenbjerg - jeg har dog valgt at blive hjemme og koncentrere mig om andre ting.

F.eks. har jeg idag lavet en omgang "sjat-farvning" - en del af det farvekursus, vi kører i Spindeforeningen i øjeblikket. Og det er bare sjovt sådan at skvatte farver på ulden i vildskab. Jeg har valgt at farve nogen corriedale-tops, de ligger lige nu til afkøling, og jeg kan næsten ikke vente med at se det færdige resultat.

De næste 5 uger bliver der bare gang i farvning og spinding - i hvert fald på hverdagene. Søren skal nemlig under uddannelse, så jeg får masser af tid til at boltre mig fuldkommen uhæmmet. Det skal nok resultere i noget sjovt - bare vent og se;-))

3 comments:

Birthe P said...

"..det er bare sjovt sådan at skvatte farver på ulden i vildskab.."

Karin, jeg får billeder når du skriver sådan :-D
Flot resultat af vildskaben. De farver er bare lige mig. Må jeg få det?? ;-)
Nå, pjat med mig! Keep up the good work, wild thing.

Karin Hørkilde said...

Ha Birthe - du er vist ikke træt mere;-))
Ja, det er måske osse lidt overdrevet at skrive sådan; men ikke ret meget!!!!!
Farverne er blevet en smule anderledes efter fiksering og skylning - ikke at de er blevet røde eller sådan - bare anderledes. Så måske gider du slet ikke have dem alligevel??
Knus Karin

Bente B said...

Åhhh det er bare lige mig. Er der noget til salg ?? kh Bente B