Friday, July 25, 2008

Billeder fra en kunde

Engang for temmelig længe siden fik jeg en forespørgsel fra en kunde. Hun ville gerne strikke et Kaffe Fassett-sjal, om jeg ville spinde garn til det? Og OM jeg ville. Jeg fandt alle mine poser frem med rester fra præcisions-indfarvninger og gik igang med at udvælge og sammensætte.
Garnerne blev spundet på lidt forskellige måder, nogen var ensfarvede, andre havde flere forskellige farver i sig, noget blev spundet med perler i og andre uden.
Resultatet er blevet helt fantastisk, synes jeg!!!!!! Jeg har lige nu mest af alt lyst til at smide, hvad jeg har i hænderne og gå igang med at strikke Kaffe Fassett, for hvis der er NOGET, der er sjovt, så er det da at "male med garnet" i en af hans smukke, smukke modeller. Men det går altså ikke, jeg har bl.a. gang i farvning af strømpegarn, for jeg har en kunde, der efterhånden har ventet MEGET længe på sokker. Men............nu er der håb forude, garnet hænger til tørre på terrassen.
Tusind tak for de fine billeder, Lone - jeg er glad for at have sådan et smukt sjal liggende her på bloggen;-))

5 comments:

Irene said...

Jeg undskylder for de store våde savlemærker jeg kom til at sætte! Hvor er det et smukt sjal og hvilke smukke farver og ja ... Flot!!!

Karin Hørkilde Jensen said...

Irene - det er helt ok med savlemærker. Ja, det er et MEGET flot sjal - sådan eet kunne jeg faktisk godt bruge;-))

Anni said...

Der er ikke rigtig nogle af mine ord, der passer til det sjal. Man bli'r 'glad all over' af at kigge på det.

Tak for den fornemmelse :)

Annie said...

Hvor ér det bare flot! Sikke et arbejde og sikke et skønt resultat!!

Birthe P said...

>dybt suk<
Det sjal er bare for smukt. Farverne er helt vidunderlige.. Bare det var mit..