Tuesday, July 8, 2008

Skoven

I Spindeforeningen er vi igang med at lave et "udstillings-tæppe". Det er meningen, vi skal have det med rundt på træf, udstillinger, festivaler osv. Det skal stykkes sammen af lapper, som medlemmer står for udførelsen af. Inge er tovholder og idékvinde bag projektet, som er vældigt spændende.
Mit bud på garn til en lap med overskriften "Skoven" ses på billedet herover. Det er alpaca-fibre, jeg har sjat-farvet på. Derefter har jeg spundet 2 trådet og tvundet dem sammen. Det er ikke gået helt så hurtigt med at spinde, som det plejer - jeg kom nemlig lige pludselig i tanker om, at jeg da ville spinde modsatte vej af, hvad jeg plejer. Det vil sige, dette garn er S-spundet og Z-tvundet. Det kan måske umiddelbart lyde som fuldkommen ligegyldigt, hvilken vej man spinder - jeg synes IKKE, det er ligegyldigt. I hvert fald skulle jeg koncentrere mig temmelig meget under spindingen.
Løbelængden på garnet er knap 2400 m/kg.

1 comment:

Birthe P said...

Dit skov-garn er vidunderligt! Glæder mig til at se dit (garanteret mindst lige så vidunderlige) bidrag til Spindeforenings-tæppet.
{Knus}