Friday, July 18, 2008

Klar

Denne kage skal fragtes til Lemvig imorgen og forhåbentlig forsøde eftermiddagskaffen for ca. 45 indbudte gæster. Jeg håber, det bliver en dejlig fest - jeg har i hvert fald gjort mit!! Kagen består af lyse lagkagebunde med et tyndt lag chokoladetrøffel, appelsinfromage og friske jordbær. Den er overtrukket med marcipan og pyntet med marcipanroser, en dråbekant forneden samt et sølvbånd. For det er nemlig et sølvbrudepar, der holder fest imorgen.
Jeg er også næsten klar til at få gæster imorgen, jeg mangler bare lige at lave en panna cotta. Ellers står resten af aftenen vist på benene op og nakken tilbage - det kunne endda være, det kunne give til en gang nakkemassage. Jeg må vist liiiiige ind og lokke lidt for hr. Jensen!

6 comments:

Lea Poulsen said...

Jeg kunne godt æde 1.sal, den ser lækkker ud.
God massage.

Annie said...

Jeg snupper gerne et stykke! Wau, den ser god ud, men godt det ikke er mig der skal balancere den afsted til Lemvig!

Karin Hørkilde Jensen said...

Hmmm, den smager faktisk ret godt. Jeg lavede lige en lille prøve - bare for at kunne tjekke, om kvaliteten nu også var i top - og det var den!!
Ti-hi, Annie, de forskellige lag kan lige tages af og stilles ved siden af hinanden. Det er faktisk et engangs-"stativ", kagen er lavet på med plastiksøjler. SUPERSMART system, for så behøver konditoren ikke at køre kagen ud til kunden og samle den;-))

Fru Sørensen said...

Åhhh Karin, mine tænder løber allerede i vand.....den ser DØDLÆKKER ud, og også fantastisk flot. Jeg synes du er meget, meget dygtig til alt hvad du rører ved:-)
Knus Kirsten

Else said...

Mums - den ser godt nok lækker ud den kage. Tænderne løber allerede i vand :)

Natmaleren said...

Hvor ser den fantastisk lækker ud, jeg gad godt være med til at spise den:-)