Wednesday, May 27, 2009

Besøg af en vævekreds

Igår havde jeg besøg af Slotsvæverne fra Horsens. 12 damer og 1 chauffør troppede op til kaffetid - jeg kunne heldigvis se mit snit til at stikke lidt tidligere af fra Bilka end vanligt, så jeg var helt og aldeles klar, da de kom. Stue, gang og terrasse var i dagens anledning blevet udstyret med baljer med fibre og bøjlestativer med garn, så der var nok at se og mærke på.


Jeg havde arrangeret kaffebordet som tag-selv-buffet i køkkenet. Alle mine keramik-kopper fra Lizzie og Leif på Langeland kom i brug på sådan en dag - herligt, man er så velforsynet;-)

Kagen havde jeg "fusket" i Bilka - den vakte stor jubel!


Hold op, hvor var det bare skønt at få besøg af sådan en flok, der er ligeså bidt af garn og fibre som jeg selv er. Jeg håber, alle nød dagen - jeg gjorde i hvert fald.

4 comments:

Dorthe said...

Det lyder til at I har hygget Jer, og nøj hvor en LÆKKER/FLOT kage du har lavet. Du kan bare det der.
Jeg bliver simelthen så fristet, hver gang jeg ser nogle af dine lækre fibre, så jeg må simpelthen ud og besøge dig engang, så jeg kan gramse og lige købe lidt lækkert med hjem :-)
Forsat god dag.
Knus fra
Dorthe

Ps. Hils Søren mange gange :-)

Karin Hørkilde said...

Tak Dorthe - jeg hilser. Og du er naturligvis velkommen her - bare jeg ved det i forvejen, for jeg har jo ikke sådan hele molevitten stående fremme. Faktisk er det hele mere eller mindre pakket ned;-)

Birthe P said...

Kage-fusker ;-)
(Frygtelig fristende lækker ser den ud!!)

Karin Hørkilde said...

Birthe - ja, DET er jeg;-)) Og det er jo altså bare en almindelig lagkage - der er INTET svært i det overhovedet. Men størrelsen kan tilsyneladende imponere de fleste, og det er jo i bund og grund kun et spørgsmål om at bruge lidt flere råvarer;-))
Den sidste rest ryger ud imorgen, nu synes Søren ikke engang, det er sjovt med lagkage længere!