Friday, May 8, 2009

Forberedelser

Når jeg skal afsted til et eller andet arrangement, f.eks. Uldfestival i Saltum, gør jeg mig rigtig mange overvejelser inden. Hvordan skal mine ting placeres på standen, har jeg nu varer nok med til at fylde standen (dette bekymrer jeg mig nu ikke så meget om længere, det var mere i starten af min "karriere"), hvor længe tager det at gøre klar osv. osv. Mine giner skulle lige klargøres, og jeg ville da osse godt lige se, om den idé, jeg har gået med inde i hovedet, overhovedet fungerer i praksis. Det ser den umiddelbart ud til at gøre, så jeg kan roligt fortsætte mine gøremål. Jeg kan se, der lige er et par bandaroler, der skal skiftes - jeg har en MASSE garn liggende, der skal have bandaroler på, der er en væv, der skal bakses op af kældertrappen, og sådan er der så meget at få en dejlige Bededag til at gå med. Jeg har også lige haft et kort besøg af naboens lille hund, der havde set sit snit til at smutte på uanmeldt visit. Herligt;-))

7 comments:

Anonymous said...

For filan, hvorfor er det jeg har for meget om ørene..så jeg måtte vælge et besøg i nordjylland fra?
næste år altså!!!

Karin Hørkilde said...

Åh Anne - det vil glæde mig meget at se dig til Uldfestivalen næste år. For jeg er vist nærmest gået hen og blevet en form for fast inventar i Saltum;-)

Jeg satser på at få en farverig stand i år igen - det plejer den at være. Men også gerne med een eller anden for for struktur - det har det til gengæld knebet en smule med af og til.

Iøvrigt har jeg også en stand på årets Kreative Dage - messe i Fredericia Messecenter den 23.-25. oktober, måske kunne vi ses dér?

Anonymous said...

Karin...Jeg har faktisk planer om at tage både Eddie og Ditte med til Fredericia til oktober...så da kommer jeg helt sikkert forbi :-)

Ulla said...

Ej hvor ser det godt ud. Desværre er Saltum alt for langt væk pt. Kommer du tættere på?

Karin Hørkilde said...

Ulla - ja jeg kommer til Fredericia i oktober. Det er første gang, jeg skal afsted til sådan et indendørs arrangement, så jeg glæder mig meget til det. Det bliver rart at prøve IKKE at skulle stille op 2 dage i træk;-) Og det ville glæde mig meget at få hilst på dig.

Fru Sørensen said...

Åh Karin, hvor vi altså GLÆDER os MEGA MEGET til Saltum, Susanne og jeg:-))))
Jeg håber at vores stande ikke ligger flere km fra hinanden, men nu må vi jo se.
Jeg skal nok sørge for at aflaste dig, så du både kan få frokost OG kigge lidt på de andre ting deroppe.
Knus fra Kirsten

Karin Hørkilde said...

Sødeste Kirsten - du er bare FOR dejlig!! Det bliver et MEGA-HIT at være i Saltum sammen med Susanne, Connie og dig, hold op, hvor skal det bare blive hyggeligt ude i sommerhuset! Jeg er ved at få styr på de sidste detaljer, og mærkeligt nok er jeg ikke spor stresset!! Gad vide, hvad der sker for mig??