Tuesday, May 19, 2009

Nyt i vindueskarmen

Uhmmmmm, som det dog er godt at komme hjem fra Uldfestival med en posefuld keramik fra Cathrine. Der var nogen af mine medsøstre, der straks var klar over, jeg ikke kunne leve uden denne thekande - Cathrine mente ganske vist ikke, jeg var helt velforvaret, og det er jeg måske heller ikke; men jeg slap for at køre til Nordjylland en ekstra gang for at hente kanden. Nu tog jeg den bare med hjem med det samme sammen med de 2 skønne kopper. Og Sørens kommentar: "Hvorfor i himlens navn har du kun købt 2 kopper??" Det betyder vist, jeg skal have nogen flere med hjem næste år!! Kanden er vildt fed, den rummer nemt 2 liter, hvilket måske lige er i overkanten til Søren og mig; men når der kommer gæster er det da meget rart at kunne brygge en ordentlig baljefuld the. Og kopperne er bare helt rigtige i faconen, ikke for vælte-peter-agtige og heller ikke for tunge. Og ikke for små og ikke for store. Alt i alt helt perfekte og med de 2 sødeste får, man kan tænke sig. Nu har både kande og kopper fast plads i vindueskarmen i køkkenet, så jeg kan nyde mine nye erhvervelser hver eneste dag.

6 comments:

Anonymous said...

Ja, det et da helt fantastisk skønt keramik. Kan godt forstå det står, så du kan se på det. Mine indkøbte genstande er også blevet sat, så jeg rigtig kan nyde dem:-)Knus
Susanne

jeanette hegaard said...

Jeg har 2 kopper lige som dig - de er bare med høns, og jeg er SÅ glad for dem :). Kanden er også smuk. Men lige præcis fordi den er så stor, købte jeg den ikke. Vi har jo hver vores behov ikk`:)

svit said...

Dem havde jeg også købt, hvis jeg havde haft chancen! Også selv om jeg skal være vældig syg for at drikke te :-)

Fru Sørensen said...

Behøver jeg sige at jeg er TOTALT besat af hendes dejlige ting.
Mine medbringsler står også så de kan nydes HELE tiden.
Knus Kirsten

Karin Hørkilde said...

Jo-jo, Cathrines ting er simpelthen så smukke - jeg nyder ALLE de ting, hun har lavet og som står/hænger rundt omkring i mit hjem i fulde drag.
Thekanden er ganske rigtigt ret stor, min elkedel rummer 1½ liter og det er IKKE nok til at fylde thekanden med. Men der er jo heller ingen, der siger, at en thekande absolut skal fyldes til randen hver gang;-)
Jeg behøver IKKE at være syg for at drikke the - mynte-the lavet af friske blade er lige god HVER gang. Og Kusmi-the er nu heller ikke sådan at kimse af!

Birthe P said...

Hvor fint! Så nu mangler du bare en lun thehætte i tyk filt, så er det fuldendt! Nå ja, og nogle flere kopper :-)