Monday, May 4, 2009

Farv-selv-sæt

Der er nu mulighed for at købe farvepulver, så du selv kan frembringe smukke garner/fibre hos K H Tekstil Design. Dette er lige et eksempel på de farver, det giver, hvis man bruger de 12 forskellige farvepulvere rent. Garnet herover er indfarvet i en 2% farvestyrke, der giver nogen klare og flotte farver. Og det er egentlig så simpelt!!! Ønsker man mere pastelagtige nuancer uden så meget knald på, bruger man bare meget mindre farvepulver. Og skal farverne være endnu kraftigere, bruger man noget mere. Pulveret kan naturligvis også blandes indbyrdes, der er et utal af muligheder. Et sæt med 12 x 30 gram pulver, diverse remedier samt en udførlig vejledning fås for blot 500 kr.

5 comments:

Mette said...

Hvor langt rækker 30 gram ved de 2% intensitet?

Jette M said...

Åh-hvor du frister

Karin Hørkilde said...

Mette - det rækker til 1500 g garn/fibre. Så du kan jo nok se, der er farvepulver til NOGEN kilo i en sådan pakke.

Jette - fnis, jeg gør i hvert fald mit bedste;-))

Mette said...

Bare lige for at være sikker. Det er altså de 30 gram der rækker til 1500g? For det er da faktisk temmelig langt og en del længere end jeg troede... Spændende :-)

Karin Hørkilde said...

Mette - ja, det er det. Farvepulvermængden afmåles altid i forhold til det emne, man skal farve, hvorimod kemikalierne, der skal bruges til at fiksere farven med, opmåles i forhold til vandmængden!
Og du har ret - farvepulveret rækker MEGET langt, så til den absolut rimelig pris er der også plads til nogen eksperimenter;-)
Jeg skulle osse lige hilse og sige, at der INGENTING skal til, før bordet bliver farvet. Tit kan man faktisk ikke SE farvepulveret med det blotte øje; men har man spildt den mindste lillebitte smule, ser man det TYDELIGT, når man efterfølgende tørrer bordet med en fugtig karklud!!!