Friday, January 12, 2007

Min første dag på bloggen

Hej og velkommen til min blog. Hvorfor skal jeg lige være den eneste i hele verden.......... eller i hvert fald een af de ganske få tilbageværende, der IKKE har en blog?? Nej, vel...... Og nu er den i hvert fald en realitet.
Min mening er at bruge den til at fortælle om mine Igangværende arbejder - et punkt, jeg indtil nu har haft liggende på min hjemmeside www.khtekstildesign.dk
Men der kommer jo som bekendt et punkt i enhver kvindes liv, hvor det er på tide at sadle om og prøve noget nyt. Og dette punkt er jeg så nået til nu.
I øjeblikket kværner mine tanker nu mest omkring vores nye spindeforening www.spindeforeningen.dk, som søndag d. 7. januar blev en realitet, idet vi havde den stiftende generalforsamling i Birthes stue i Gl. Rye. Jeg håber naturligvis, foreningen bliver en succes - foreløbig er vi en bestyrelse, der knokler med at få hjemmesiden op at stå, så alle, der måtte have lyst til at blive medlem, kan gå ind og tilmelde sig. Siden skal fungere ved hjælp af brugernavn og adgangskode, så det kun er medlemmerne, der har adgang til alle guldkornene. Men der går lige lidt tid med at få sådan en side lavet.
Ellers er jeg i fuld gang med at forberede mig på at blive bedstemor for anden gang - min mands yngste datter skal have taget barn nr. 2 ved kejsersnit den 23. januar. Så jeg skal da liiiiige have lavet eet eller andet lækkert stykke tekstil til den lille ny.
Jeg er også igang med at spinde nogen af mine håndindfarvede fibre til en kunde, garnet skal være 1-trådet, så det er forholdsvis hurtigt at komme fra. Jeg er netop blevet færdig med et smukt 2-trådet garn. Den ene tråd er spundet af noget håndmalet mohair, som jeg fik tilsendt af Ulla for snart temmelig længe siden - det har ligget et stykke tid, for jeg skulle jo lige være helt sikker på, hvad det skulle bruges til. Farverne er lyserøde og lavendelblå. Den anden tråd er 50% merino og 50% silke - en kanonlækker fiberblanding. Og under tvindingen af de 2 tråde har jeg så sat perler på. Jeg er TOTALT PJATTET med perlegarn, så dette vil absolut ikke blive det sidste, I har set af den slags........

1 comment:

Anonymous said...

hej Karin
Tillykke med bloggen - jeg har sat et æseløre ved siden. Det der perlegarn lyder frygteligt spændende. Vil du ikke nok vise et billede?
kh
marianne