Monday, September 8, 2008

Dejlige gaver

Idag kom denne pakke med posten. Helt uventet, må jeg sige - jeg spottede dog straks, den kom fra min søster - jeg kan jo kende håndskriften;-)
Pakken, der bl.a. var pyntet med filtede kugler, indeholdt dette blad, som vi faktisk bestilte sammen, da jeg var på besøg på Møllenborg fornylig. Vi bestilte 3 ialt, vi skulle skam have et hver samt et ekstra eksemplar til en af min søsters filte-venner; men foreløbig har min søster altså kun modtaget 1 eksemplar, hmmmmmm. Nå; men det er blevet kigget igennem og efterfølgende pakket ind og sendt til Esbjerg. Tusind tak, søde søster B, det er et fantastisk blad, og jeg har lyst til STRAKS at smide alt, hvad jeg har i hænderne og gå igang med at filte perler!!
Men det går altså ikke, for jeg har gang i en gave....................

..............Da jeg kom hjem fra arbejde lørdag, lå der nemlig en pakke og ventede på mig. Er disse navneskilte ikke bare HELT fantastiske?? De, der kender Cathrine Collarts ting, vil straks kunne se, de stammer fra hendes værksted. Og pakken med den YNDIGE lille "knap" på var da slet ikke til at stå for!!!!!!!!! Tusind tak Cathrine - jeg er som sagt igang med NOGET, og det sender jeg så snart jeg er færdig med det. Der må helst ikke gå alt for lang tid, der må ABSOLUT være en mave, der fylder ganske meget i landskabet efterhånden;-))

2 comments:

Anonymous said...

bladets forside ser godt nok spændende ud...og brocherne er da så flotte...Jeg genkender dem, da jeg kom til at købe en i Vissenbjerg i foråret ... :-) kunne ikke "leve uden"

Karin Hørkilde Jensen said...

Anne - nej, jeg har også MEGET svært ved at modstå Cathrines ting. Jeg plejer at købe lidt "til lageret", når vi ses i Saltum - det er rart at have fine ting liggende, som kan bruges til en gave, når jeg i løbet af året skal på besøg forskellige steder;-)