Thursday, September 25, 2008

Hindbær-høns

Efter at have bagt det meste af formiddagen og derefter at have cyklet en tur ind på biblioteket for at finde nogen nye lydbøger, ville jeg hjem og nyde det skønne efterårsvejr. Der var masser af hindbær klar til at blive plukket - på vejen derop rundede jeg lige hønsehuset og slap de kære små ud i friheden. De fór lige i hælene på mig og ville bare SÅ gerne hjælpe mig med hindbærrene. Og de var sådan set ret gode til det - det eneste punkt, vi endnu mangler at få sat på plads, er, at hindbærrene altså skal AFLEVERES i min skål - ikke forsvinde ned i hønsemaver!!
Der er stadig fine blomster i sommerfuglebusken - og de bliver stadig flittigt besøgt!

2 comments:

Fru Sørensen said...

Ihhh ALTSÅ Karin, jeg glæder mig som et lille barn til mine første hindbær, måske om 1½ år:-)) Men buskene er da i det mindste plantet, og det endda i den "gode sønderjydske juledekorationsler" lige ved siden af teglværkerne!!!!!

Karin Hørkilde Jensen said...

Ja, det kan du også roligt glæde dig til Kirsten - de er supergode. Og skulle det slå fejl med de planter, du har fået, skal du ikke tøve med at forlange nogen nye. De sætter SÅ mange skud, så hindbær skal du aldrig komme til at mangle!